tiistai 7. helmikuuta 2012

Tästä alkaa matka kohti Ottawaa ja All Star viikonloppua. Omistaja oli niin antelias, että antoi meidän käyttää hänen omaa konettaan, jotta matka täyttyisi helpommin. Uskomattoman hieno tapa matkustaa. Mukana koneessa mm. Peter Luukko, Scott Hartnell ja Matt Read.




Pientä lämmittelyä jalkapallon kanssa ennen taitokisan alkua. Pallo pysyy siis hyvin ilmassa, vaikka miehet tulevatkin eri joukkueista. Jalkapallo on hyvin suosittu lämmittelymuoto NHL:ssa. Meilläkin on noin 12 pelaajan rinki ennen jokaista peliä Phillyssa ja siinä menee hyvin aika ennen pelin alkua. Mukana videossa mm. Shea Weber ja Steven Stamkos. Jalkapallon jälkeen on sitten aika siirtyä jäälle taitokisaa varten. Kuvaajana toimii Samuel Timonen.




Tässä otetaan mittaa siitä kenellä on NHL:n kovin lämäri. Vastakkain ovat Shea Weber ja Zdeno Chara. Tämä oli yksi odotetuimmista kisoista Ottawassa. Voi olla että näiden miesten lämärit jäisi minulta blokkaamatta pelissä. Harmi kun itse ei päässyt kokeilemaan, koska luulen että paljon en olisi jäänyt miesten lukemista! ;) Meidän joukkueen kapteenin voittoa juhlii vieressäni myos Evgeni Malkin. Kaikenkaikkiaan neljän päivän matka Ottawaan oli hieno. Vanhempani lensivät Suomesta peliä katsomaan ja perheenikin oli paikalla.




Eikun hyvää kevään odotusta ja peukut pystyyn Kalpalle.

Kime